Är du intresserad av en heltäckande lösning inom e-handel, ekonomi- och lagerhantering, med en av marknadens främsta webshopar och ett fullservice ERP? Då är detta ett webinar för dig! Tillsammans med Magento-partnern Oddny presenterar vi en helhetslösning för e-handlare.

Automatiserad E-handel med Visma.net och Magento

Visma.net och Magento 2 är en oslagbar kombination för skalbar e-handel i världsklass. Med gemensam lösning från Treviga och Oddny får du som e-handlare full kontroll över hela processen från produkthantering, webshop, betalavstämning, lager och inköp.

Magento är en av de mest använda e-handelsplattformarna i världen och Visma.net är ett heltäckande ERP för ekonomi, lager och inköp. Trevigas integrationsmotor knyter ihop systemen sömlöst och ger en avancerad och driftssäker integration som kraftigt förenklar kundbetalningar, produkthantering, inköp, och mer. Resultatet är en svårslagen helhetslösning för e-handlare, en molntjänst med e-handel och affärsystem i ett.

Vad kommer du lära dig?

Under 30 minuter kommer du att få ta del av framgångsrika exempel på när Visma.net och Magento 2 har använts för att skapa enkla lösningar för komplexa flöden. Tillsammans med Oddny går vi genom Magento 2, Visma.net och vad du kan uppnå genom vår helhetslösning.

Vismanet och Magento är en oslagbar kombination!

Anmäl dig idag!

Datum och tid: Vi återkommer med nya datum i höst! Fyll i formuläret för att anmäla intresse – så skickar vi en inbjudan till nästa datum.