AFFÄRSLÖSNINGAR

Vi har flera samarbeten med olika med  Partners & Integrationer för att kunna leverera de bästa lösningarna

ONESTOP REPORTING

OneStop Reporting ger dig möjligheten till att skräddarsy data för Rapportering & Budgetering

OneStop Reporting hjälper dig att automatisera era arbetsprocesser för  ditt arbetsflöde för rapportering och budgetering

Visma.net ERP

Med Visma.net kan alla snabbt komma åt företagets nyckeltal. Uppgifterna presenteras med visuella diagram som gör det väldigt enkelt att förstå informationen och följa utvecklingen i företaget.

Visma.net Project Management

Visma.net Project Management syr ihop all spridd information från en professionell serviceorganisation och klargör affärsprocesser.
Alla dina specialister använder samma system från försäljning till fakturering, och all viktig information är direkt tillgänglig för teamet och ledningen. Du kan göra vad som helst oavsett var du är, även på mobila enheter. 

Visma OneStop Reporting

Med OneStop Reportings kan ni hantera budgetprocessen och anpassad efter din verksamhet, vilket låter dig budgetera på det mest optimala sättet. Den webbaserade budgetlösningen som OneStop Reporting erbjuder ger dig full frihet att utforma budgetmodellen precis som du vill och att registrera budgetdata i realtid på nätet.

Wikinggruppen

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta och flexibla lösningar med mobilvänlig responsiv design för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning.

Bitlog WMS

Stärk tillväxten i ert e-handelsbolag med Bitlogs lagerhanteringssystem Bitlog WMS. Molnbaserat med kraftfull funktionalitet. Lätt att implementera och lätt att använda.

Effektivisera plocket, och finjustera era processer på lagret baserat på regler du själv bestämmer.

Kontakt

Undrar du om något, eller vill du ha en demo?
Kontakta oss gärna.