AFFÄRSYSTEM

 Visma Business

Det flexibla affärsystemet

Visma Business är ett av marknadens mest omfattande affärssystem för stora verksamheter som hanterar lager och logistik.

Visma Business

Visma Business är ett kraftfullt affärssystem utvecklat för den nordiska marknaden, som skräddarsys för er vid implementering. Utformat för stora och medelstora bolag som vill hantera ekonomi, elektroniska fakturor, lager och logistik, kassasystem och webbshop i en och samma lösning.

Visma Business – Logistik

Genom att välja Visma Business får stora och medelstora verksamheter ett kraftfullt verksamhetsstöd där ekonomi, lager och logistik, elektroniska fakturaflöden, rapporter och beslutsstöd, kassasystem, webbshop, samt tid och projekt hanteras i en och samma lösning.

KEY FEATURES

Med Visma Businss får du flexibilitet och  logistik i världsklass

Visma Business Ekonomi

Ekonomiprocesser anpassade för det större företagets behov vad gäller uppföljning, analys och styrning. Rätt data för att kunna fatta bra beslut oavsett vart du befinner dig.

Visma Business Logistik

Fullt stöd för avancerade lagerprocesser för det större företaget med behov utöver det vanliga. Stöd för automatisering av manuella och tidskrävande moment leder till lönsamhet.

Visma Business Document Center

Alla företagets leverantörsfakturor hanteras via samma flöde oavsett format. Direkt ut på automatiserat flöde för attest och betalning via automatiserad bankintegration.

Visma Business Designverktyg

Genom att använda designverktyget i Visma Business kan ni på ett enkelt och avancerat sätt skapa de vyer och anpassningar som ni behöver i er verksamhet.