Vi är agila, snabba och fokuserar alltid på att växa och bli bättre tillsammans. 

Vår affärsidé

Vi ska leverera högkvalitativa best-in-class systemlösningar som effektiviserar, optimerar och automtiserar verksamheter

Vårt mål

Vi ska vara en expertgrupp som kunden känner trygghet i att anlita. Vi ska växa i relationen med kunden och vara en verksamhetspartner med kunskap om helheten

Vårt löfte till dig som kund

När ni har anlitat oss så kan ni vara säkra på att vi löser era problem och hjälper er nå verksamhetsmål.

Vi är Treviga

Under Trevigas korta 5-åriga liv har vi lyckats samla en bred, djup och ledande expertis inom affärssystem och tillhörande verksamhetsområden.

Vi arbetar på hela svenska marknaden och trivs som bäst när vi får jobba nära våra kunder och deras affär. Att vi är en fullservicebyrå medför att vi snabbt kan sätta ihop ett expertteam i en särskild fråga och förstärka ett team med en nyckelperson i en akut situation. Som fullservicebyrå med spetskompetens finns vi alltid där för dig, redo med vägledning och rådgivning. Många av våra klienter samlar alla sina IT-uppdrag hos oss.

Sebastian Lundgren

Verksamhetskonsult

Erfarenhet: 12 år

Jag arbetar som verksamhetskonsult med inriktning på avancerad redovisning  och verksamhetsutveckling med Visma.net som främsta expertområde.

 

Janne

Jan Norrbäck

Verksamhetskonsult

Erfarenhet: 33 år

Jag arbetar som verksamhetskonsult sedan 1988.
2015 valde jag att fokusera på Visma.net plattformen.
Jag drivs av tillfredsställelsen som nöjda kunder ger,
att arbeta med ekonomi-,logistik-, projektprocesser, att ge
ett bra IT stöd till våra kunder.

Erik Klevengård

Utvecklare

Erfarenhet: 12 år

Jag arbetar som Fullstack-utvecklare med full koll på eCom, Pim, Visma, Sql, NoSql och Blazor. Finns inte er systemlösning, så bygger vi den.

 

 

Tommy Ågren

Verksamhetskonsult

Erfarenhet: 23 år

Jag arbetar med att utvärdera, utveckla och förvalta IT stöd på bästa möjliga sätt.  Min största styrka är min bredd i erfarenheter och kunskaper som jag byggt upp genom att ha flera olika roller i mina år i arbetslivet. Jag brinner för att hjälpa företag att underlätta deras vardag.

 

 

Är det här din plats?

Vi är alltid på jakt efter unika talanger med viljan att göra allt som krävs för att få nöjda kunder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

René Sitter

Utvecklare

Erfarenhet: 21 år
 
Jag är arbetar som Fullstack-utvecklare med djup verksamhetskunskap  och expertis inom att automatisera och  integrera  system för att effektivisera manuella processer och rutiner.

 

Support